Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Позбутися рутини допоможе праска нового покоління

14 червня, 00:00

Сьогодні є всі підстави вважати, що на нелегкому фронті домашньої праці здійснено важливий прорив. З новою праскою Azur Excel фірми Philips прасування білизни - ця одноманітна й рутинна робота - обіцяє стати заняттям значно легшим й навіть захоплюючим.

Таке перетворення стало можливим завдяки наявності в цієї праски прекрасної прасувальної поверхні Anоdilium. Тепер праска плавно, без зусиль, ковзає по тканині, легко очищується й не дряпається.

Для будь-якого типу тканини "розумний" пристрій підбере потрібний вид обробки: коли вам треба випрасувати грубу, товсту тканину, за допомогою спеціального режиму ви можете подати на неї потрібну кількість нагрітої пари - і тканина підкориться. Праска Azur Excel також дає змогу ефективно прасувати тканини, що висять, - жакети чи занавіски. Для цього тут передбачено вертикальну подачу імпульсу пари разом зі спеціальним пристроєм для захисту від крапель у процесі прасування.

Конструктори поклопоталися про відмінне здоров'я їхнього дитяти: хитромудрий пристрій самоочищення видаляє окалину й забезпечує тривалу й безвідмовну роботу праски. Багатьом господиням знайомі вічні проблеми зі шнуром електроживлення: як не старайся, а з часом на ньому неодмінно з'являються неслухняні завитки, які заважають прасувати. Це, до того ж і просто небезпечно: дуже зігнутий провід десь та лопне, що може призвести до пожежі. При роботі з праскою Azur Excel, такі труднощі не виникають. Умонтоване намотування електрошнура дозволяє його акуратно вкладати, а основу сконструйовано таким чином, щоб праска не могла перевернутися.

Дві моделі праски Azur Excel, які з'явилися на ринку України, - це новий високий стандарт, який гарантує відмінну якість догляду за одягом. Купуючи цю праску, ви можете бути переконані, що компанія Philips надає вам таку ж високоякісну продукцію, як і в інших країнах світу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати