Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Empty Title

28 лютого, 00:00
Shorts News КОРОТКО / Столиця Кращих "таксобусників" визначатиме спеціальний конкурсний комітет Голова столичної адмiнiстрацiї Олександр Омельченко пiдписав розпорядження про створення тимчасового конкурсного комiтету, який визначатиме "найдостойніших" пошукачів права займатись перевезенням пасажирів у столиці.
На комiтет, який очолив начальник управлiння транспорту мiськдержадмiнiстрацiї Вiктор Терпило, покладено ряд функцiй. Зокрема, вiн здiйснюватиме контроль за виконанням укладених угод, обстежуватиме маршрути для гарантування безпечних умов перевезень, розроблятиме графiки руху та режим роботи автобусiв на маршрутах, забезпечуватиме правильнiсть застосування тарифiв тощо.
Що ж до порядку перевезення пасажирiв, то вiн наступний. Перевiзник повинен на пiдставi рiшення тимчасового конкурсного комiтету укласти договiр та отримати маршрутний лист, який буде видаватися ТВО "Київмiськавтотранс". Контроль за виконанням дiючих правил пасажирських перевезень на автобусних i таксомоторних маршрутах має забезпечувати Управлiння ДАІ м.Києва.
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати